Lempäälän runsain aamiainen

Tuulan Tuvassa aloitat aamun ihanasti aamiaisbuffetimme herkkujen äärellä. Tarjoilemme arkiaamuisin klo 6.30–10.00 uskomattoman runsaan aamupalan. Tarjolla on erittäin laaja hotellitason aamiainen – ja hinta vain 7.50€!

Päivä makoisaan alkuun

Mielestämme aamupala on tärkeä ateria ja haluammekin tarjota asiakkaillemme mahtavan aamiaiskokemuksen! Leivomme pöytään päivittäin uunituoreet leivokset, leivät ja sämpylät. Lisukkeeksi löytyy monenlaista leikkelettä, juustoa ja vihreää. Välillä meillä on myös graavilohta tai savulohta.

Lämpimistä vaihtoehdoista löytyy vastapaistettua pekonia, munakkaita ja nakkeja tai makkaraa. Pöydästä löytyy myös jugurttia, muroja sekä tietysti aamupuuro mehukeiton tai hillon kera. Juomaksi kahvia, teetä tai kaakaota.

Tervetuloa aamupalalle!

Halusitpa nauttia aamiaisesta ennen shoppailureissua, pitää aamiaispalaverin työkaverien kanssa tai tulla lukemaan päivän lehden kahvin ääreen, olet lämpimästi tervetullut! Löydät meidät Lempäälästä, Tampere–Lempäälä -valtatien varrelta. Täältä on todella lyhyt matka myös Ideaparkkiin ja Kuljuun.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa